lauantai 18. tammikuuta 2014

Saanko esitelläPörris  

Eilen meille kotiutui löytöeläinkodista Pörris kissa. Kissa on onneksi tottunut muihin kissoihin ja koiriin, vielä kun saisi meidän Miisu kissan tottumaan siihen. Eiköhän ne muutamassa päivässä totu toisiinsa. Pörris on hyvin eloisa kolli, koittaa haastaa Miisua leikkiin. Miisu on vähän tosikko ja sähisee, mutta eiköhän se siitä. 

6 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Ihana kissa ja ihanaa kun annatte Pörrikselle kodin!
Meilläkin oli ennen Ellua ja Siiriä Oskari, löytökissa. Oikein ihana, erikoinen kissa.Se oli vaan aika sairas ja jouduimme kuuden vuoden yhteiselon jälkeen päästämään sen kissojen taivaaseen.
Valoisia tammikuun pakkaspäiviä, nautitaan talvesta kun vihdoinkin saatiin se!

mimon mami kirjoitti...

onpa hän kaunis! onneksi löysi teiltä kodin.

Unknown kirjoitti...

Voi ihanuus miten kaunis Pörris! Onpa hän kerrassaan valloittava. Ihanaa, että annoitte hänelle kodin.

Aikansa aina ottaa kissojen yhteen sopeutuminen. Meillä neljän kissan taloudessa (joista kolme löytökissaa) kaikki muut sopeutuivat toisiinsa vuorollaan hyvin jokaisen saapuessa meille eri aikaan, mutta viimeisen tulokkaan saapuessa oli enemmän haastetta. Uusin tulokas Alvin oli niin aktiivinen ja häikäilemätön, että se pisti lähinnä meidän naisväkeä vähän ahdistamaan. Vaan sitten jossakin kohtaa huomasi sähinän ja tiiviin tuijottamisen loppuneen ja kissojen käyttäytyvän taas normaalisti. Vaan aikansa otti, meillä taisi normalisoitumisessa mennä parisen kuukautta, mutta nyt ollaan niin kuin oltais aina yhdessä oltukin, kaikki kolme karvaista ja tuo yksi karvaton pikkunilkki. :)

Tiina kirjoitti...

Voi apua miten ihana!! Niin kaunis! Toteutitte sitten viimein aikeenne :) Kyllä he Miisun kanssa varmaan pian ystävystyy!

Kukkahattuneiti kirjoitti...

Munkin eka reaktio oli "voi apua miten kaunis kissa!" mutta on myös komea ;)

Heidi kirjoitti...

Pörris on kyllä tosi komea katti. Hänessä on varmaankin norjalaista metsäkissaa. Pörris on napannut jo kaksi hiirtä keittiönkaappien alta, vanha kissa ei ole yhtäkään hiirtä vuoden aikana saanut, tai ehkä häntä ei kiinnosta hiiret :)
Pörris on kyllä oikea löytö :D

Vanhaa Miisua vaan käy sääliksi, kun ei tule vieläkään toimeen uuden asukin kanssa. Aikasemmin Miisu nukkui meidän sängyssä joka yö, mutta nyt ei uskalla. Hän on muutenkin vähän etäinen.

Mutta Miisu se majailee nykyään leivinuunin päällä piilossa pedolta :) Siellä on ainakin mukava ja lämmin olla. Onneksi on väliovet talossa, voi välillä erottaa kisut toisistaan, jotta toinen saa olla rauhassa.

Ei anneta periksi, uskon kyllä että jossain vaiheessa rauha on talossa ja kisut on kavereita.