keskiviikko 9. tammikuuta 2013

KissaHmmm, olisiko päivälevon aika...

Tämä on sitä aikaa vuorokaudesta kun rauhoitutaan. Viime yönä oli aika villi meno päällä, kun niitä uusia leluja oli niin paljon, kiitos Ulla ja Jesse niistä :D Sillon kun kissa tuli meille, ei öisin tahtonut saada nukutuksi kun kissa touhusi ja leikki yöllä. Sillon oli kans jännitettävää, että käykö hän hiekkalaatikolla vai ei. Nyt on alkanut helpottaa, ei herää niin herkästi kissan touhuihin. 

Kissan mielipaikkoja on tämä nojatuoli. Siinä on kiva oleskella ja kattella pihalle. 
8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ai saiko hän lahjoja? :) Pusuja kisulle! (Kirjoitin eka vahingossa pisulle...)

Heidi kirjoitti...

Juu hän sai kaikkia kivoja leluja, heliseviä palloja ja hiiriä. Niiden kans juostaan ympäri kämppää :)

Pömpeli kirjoitti...

Ihana levollinen tunnelma! En muista olenko tänne aiemmin kommentoinut mitään, mutta käyn kurkkimassa usein teidän ihanaa kotia. Suunnittelen meille omaa hirsitaloa ja aion matkia teidän taloa ja kaunista sisustusta ja värejä :)

Mietin nyt nuo kuvassa näkyvät seinät ihan valkoiset vai vaalean harmaat , mitäs väriä niihin on käytetty kun näyttävät niin kauniilta?

Heidi kirjoitti...

Pömpeli: Voi kiitos, kiva kun tykkäät :) Meidän olohuoneen seinät on maalattu kertaalleen Uulan Into-maalilla, Helmi sävynä, mattaväri. Josain vaiheessa aikomus olisi maalata toiseen kertaan, nyt kuultaa hiukan läpi. Ollaan käytetty kaikessa maalaamisessa Uulan maaleja, paitsi kylppärin paneeliseinät on Luja-maalilla.

Olen myös käynyt kurkkimassa sinun blogissasi :)

Pömpeli kirjoitti...

Helmeä olen ajatellutkin Pömpeliin seinään tai laittiaan! Pidän tosi paljo Uulan maalien väreistä ja sieltä varmaan otetaan suurinosa meidän kodin värisävyistä.

Pömpeli kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Johanna kirjoitti...

Käyppäs kurkkaamassa blogiani ja noukkimassa sieltä haaste itsellesi.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!!
Hienoa, et kisu sai uuden kodin!! Näyttää viihtyvän hyvin!! Kauniita kuvia sinunkin blogissasi, niin seesteistä ja rauhallista. Voin joskus poiketa kisua katsomaan...

Päksy