maanantai 14. tammikuuta 2013

Shoppailua & Mönkkäröintiä
Viikonloppuna poikkesin VillaSallassa, sieltä löytyi puoleen hintaan rautalankahyllykkö ja alimmassa kuvassa oleva Greengaten sinivalkokukkainen peltipurkki. Mulla olikin ennestään jo sellainen purkki, sai nyt sitten kaverin. Tällä hetkellä keittiössä on aika paljon sinivalkoista, on jotenkin niin raikasta. Rautalankahyllykköön laitoin esille värikkäitä teelaatikoita ja kirpputorilta löytämäni maatuskan. 

Lauantaina tehtiin myös retki Kausalaan. Isäntä on jo kauan haaveillut traktorimönkijästä ja sieltä sitten löytyi " se oikea". Eilen käytiin mönkijäajelulla mökillä ja kivaa oli. Vitsit, on siis tosi kiva ajella sillä. Suunnittelin jo pieniä "eräretkiä", ajettais kodalle ja yövyttäis siellä. Meillä tullaan käyttämään mönkijää muuhunkin kuin huviajeluun, esim. polttopuiden kuljettamiseen ja tarkoitus olisi hankkia siihen etulevy lumen auraamiseen. Aika hauskaa että minäkin innostuin näinkin paljon mönkijästä :D Niin ja tietenkin käytän sitä puutarhahommissa! Meinasin unohtaa mainita sen :0) Pieni peräkärry perään ja sillähän kuskaa näppärästi mullat ja kivet! 6 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Kivoja löytöjä! Sinivalkoinen todella raikastaa, niin tekstiileissä kuin astioissakin.
Mulla on tuo alakuvassa oleva sinivalkoinen kulho työpaikallani.
Naapurilla on mönkijä ja etukauha ja hän on jo muutaman kerran tullut meille auraamaan. Kun oma piha ei riitä, on niin kivaa hommaa! Varo vaan, huomaat pian auraavasi koko kylän!

Tiina kirjoitti...

Voin kuvitella teijät huristelemassa mönkijän kanssa :D Sulla on samanlainen Arabian kulho ku mulla! Ihana näköistä teillä siellä.

Marge kirjoitti...

Oi mitä ihanuuksia=)

periferian riikka kirjoitti...

Sie taidat tykätä teestä ;)
Ihana kokoelma ja kokonaisuus ja olehan varovainen sen mönkkärin kans !

Tiina kirjoitti...

Teillä asuu selvästikin teen ystävä:) Blogissani olisi sinulle jotain pientä...

Pömpeli kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus :)

www.pompeli.blogspot.com