torstai 8. marraskuuta 2012

Joulutunnelmaa etsimässä

 
Nyt se aarrearkku sitten on aukaistu... Eilen piti hakea aitanvintiltä vain ne paperiset tähdet, mutta mukaan tarttui tietenkin myös joulutavaralaatikko. Aattelin vaan vähän kurkkia laatikkoon, mutta pakko oli levittää kaikki lattialle. Paljon oli semmosia koristeita mitä en edes muistanut, jotain tuli ostettua joulunjälkeisestä alesta, taisin ostaa mm. pari nisseä.
 
Eilen aloitin joulusiivoomisenkin ;0) Rupesin järjestelemään keittiönkaappeja ja kun kerran alottaa, niin olihan sitte kaikki kaapit käytävä läpi. Järjestys kaapeissa vaihtui aika rajusti, en ollut oikein kunnolla miettinyt käytännön kannalta järjestystä sillon kun keittiö saatiin valmiiksi, piti vain nopeasti saada kaikki astiat laatikoista kaappeihin.
 
Ei tässä ny vielä ole oikein minkäänmoista joulufiilistä, eikä tarvikaan olla, koska onhan tässä vielä jouluun aikaa. Tänään kävin tekemässä työsopimuksen ja maanantaina alkaa työt, joulukukkien myynti ja asetelmien tekeminen, kivaa! Siitä se joulufiiliskin varmaan tulee. Tarttis mennä metsään keräämään käpyjä, sammalta, jäkälää ja lehtikuusenoksia joulukukka-asetelmien tekoa varten ennenku lumi peittää maan.
 
 
 
 
Aarteita :D
 
 
 
 
Nissejähän ei voi olla liikaa... ;0)
 
 

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Oi mitä aarteita! Ai sä aloitat jo maanantaina, mäkin kävin siellä tänään hakemas säkillisen koiranruokaa. Vitsi tuo teidän lattia on tosi ihana, voisiksä tehdä vaikka oman postauksen vielä (en muista onks sulla ollu joskus) et miten ja mistä matskusta se on tehty ja miten käsitelty.

Saraheinä kirjoitti...

Joulufiilis meinaa tulla väkisinkin, kun näitä jouluisia postauksia lukee. Blogissani on sinulle tunnustus!

Heidi kirjoitti...

Tiina: Lattiassa on Osmocolorin öljyvaha, sävynä antiikkitammi. Kaksi kerrosta laitettiin uusiin lattialautoihin ja mielestäni tuli vähän liian tumma ja liian kiiltävä. Yksi kerros olisi varmaan riittänyt tätä antiikkitammea ja siihen sitten päälle väritön himmeä vaha. No kyllä tämäkin ihan hyvä on, koirat vaan on aikalailla naarmuttaneet pintaa. Tuohan tämä tumma ja läpikuultava väri lämpöä ja kodikkuutta keittiöön.

Eeviregina kirjoitti...

Tekis jo mieli laittaa tähdet ja kyntteliköt, kun on niin aikaisin pimeää! Mutta maltan vielä vähän.
Tänään olin isällä pesemässä ikkunoita ja laitoin keittiöön jouluverhot. Eipä tarvi enää niistä huolehtia. Ei kylläkään tullut joulutunnelmaa, mä inhoan ikkunanpesua!
Kaunis sävy tuossa lattiassanne!

periferian riikka kirjoitti...

mie oon laitellu joulu eli tunnelmavaloja useammat, niistä tulee niin kiva valo .
joulutähden taidan kans kohta sytyttää.
Pitäis muitakin tavaroita laittaa vuodeksi kaappiin, tuntuisikohan ne yhtä aarteilta kuin joulujutut ?

Tiina kirjoitti...

Mun blogissa on sulle pieni kuvahaaste! :)

Tiina kirjoitti...

Sulle on haaste ja tunnustus mun blogissa!