torstai 1. marraskuuta 2012

Vanhan klaffilipaston uusi ilme

 
Taas olen maalaillut huonekaluja. Tämä vanha mäntyinen klaffilipasto oli kellastunut ja pinnassa oli kaikenlisäksi lakka. Osan lakasta olin jo aiemmin poistanut ja eilen hioin loput. Lipaston maalasin helmi-sävyllä ja kiva tuli. Koko huone raikastui kun sai sen tunkkaisen kellertävän männynvärin pois. Nyt ei välttämättä tarvi hankkia niitä valkoisia vitriinikaappeja tummanruskeiden kirjahyllyjen tilalle, sillä huoneen värit rauhottui tosi paljon ja ihan hyvin nuo tummanruskeat sopii nyt kaikkien muiden huonekalujen kanssa.
 
Aikasemmin meillä oli tv tämän kaapin päällä, nyt en enää raaskinutkaan laittaa sitä siihen. 
 
Kaapin päälle voi nyt laittaa kaikkea muuta kivaa. Tilasin valkoiset Happylightsit ja hienostihan ne valaisee. Pakko oli kaivaa valkoiset peurat seuraksi :D
 
 
 
 
 
 
 
 

6 kommenttia:

AnnaW kirjoitti...

Kaunis lipasto! Ja noista happylightseista tykkään kovasti, en ole vain saanut aikaiseksi tilata. Katsoin, että jossain verkkokaupassa piti ostaa erikseen johto ja pallot...en tiedä meneekö joka paikassa niin?!

Heidi kirjoitti...

AnnaW: Tykkään kyl tosi paljon lipaston uudesta lookista :D

Seitashopista tilasin happylightsit. Siellä myydään ainakin niitä sarjoja palloineen ja tulihan ne kotiin sillai erillään, pujottelin palloja paikalleen koko illan ;) Aika simppeli systeemi. Vois varmaan tilata vaa niitä palloja ja kiinnittää semmoseen "vanhanaikaiseen" valosarjaan, sillä semmonenhan tuo on, paitsi että tuossa on se katkaisija. Saisi sitten valosarjan mieleisensä värisenä.

periferian riikka kirjoitti...

Kaunis kokonaisuus, ihanan talvinen! Kaikki sopii yhteen keskenään.

Mari kirjoitti...

Todella sievä lipasto!

Eeviregina kirjoitti...

Kyllä maalilla saa ihmeitä aikaan!
Milloinkahan minä innostun maalaamiseen, tuntuu siltä että olis vaikka kuinka tekemistä ja kaikki on vaiheessa...
Tunnelmallista viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Nuo peurat!!<3 näin jonkun muunkin blogissa ja ihastuin niihin että pakko saada!! Vanha postaus mutta mistä olet hankkinut nuo ihanat peurat! :)