keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Lämpöä ja kirppislöytöjä

Meillä on sisustuksessa aika paljon valkoista ja harmaata. Olohuoneeseen on pikkuhiljaa alkanut ilmestymään puunväriä, vanha pöydän kansi, tuoli ja vanha vaatekaappi. Puunväri on ihan kiva kun ympärillä on tarpeeksi vaaleutta. Kellertävä lampunvarjostin ja sen valo tuo lämpöä muuten vähän kylmänväriseen huoneeseen. Patinoitunut pronssi ja messinki erilaisissa esineissä ja valaisimissa tuo myös kivaa lisää huoneeseen. Nämä sävyt sopivat hyvin syksyyn ja talveen. 
Kynttilänjalka on kirpputorilöytö muistaakseni neljällä eurolla. Aikaisemmin olen tosi maltilla sisustanut puunvärillä, keltaisella ja beigen sävyillä. Tummanruskeeta on jonkun verran ollut. Liika ruskea ja beige alkaa ahdistaa tai ainakin kyllästyn niihin nopeasti. Monesti olen ajatellut hankkia beigenväriset verhot, mutta ei, ei meidän taloon. Meidän talossa niin pienet ikkunat ja valoa tulee niin vähän sisälle, joten olen ajatellut et mitä vaaleammat verhot niin sen valoisampaa ja raikkaampaa on. Yleensä valitsen valkoiset tai vaaleanharmaat verhot. Nämä valkoiset pellavalaskosverhot löytyi myös kirpputorilta, kolmet 120cm verhot maksoi 19 euroa. Sattui olemaan just ne kolme verhoa, olohuoneen jokaiseen ikkunaan. Ai että kun välillä on tuuria. 7 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihana tunnelma välittyy näistä kuvistasi, kaunista :)

Eeviregina kirjoitti...

Löysitpä kauniit verhot! Joskus sitä löytää tosi aarteita. Kauniit myös nuo teidän kaapit!

Saga kirjoitti...

Noita kaappeja minäkin ihastelin, niin kauniita. Hienot löydöt myös.

Tiina kirjoitti...

Voisit ruveta vetämään opastettuja kirpparishoppailukierroksia, kun tunnut aina löytävän jotain kivaa ;)

Marge kirjoitti...

Tosi söpöjä juttuja teillä. Tuo kynttiläjalka onkin tosi löytö, en ole koskaan nähnyt tuollaista. Ei tuu kyllä ihan joka kulmassa vastaan toista samanlaista.

Umpsit kirjoitti...

Näyttääpä niin kauniilta :)

Heidi kirjoitti...

Tiina: Kerran viikossa vaan kiertämään kirpparit ni eiköhän jotain löydy :)

Marge: Aika erikoinen on kynttilänjalka. Ei tarvinu kauaa miettiä lähteekö mukaan kirpparilta.

Saga ja Eeviregina: Vanhat kaapit on ihania.