perjantai 15. marraskuuta 2013

Bath and water


Vihdoinkin meillä on vettä kaivossa! Kesä oli niin kuiva että loppukesästä kaivo kuivui. Nyt on onneksi vettä tullut reilusti taivaalta pidemmän ajan, joten päästään käyttämään sisävessaa, suihkua ja yleensäkin kraanavettä eikä tarvitse vaatteita ja tiskejä muualla pestä. Onhan tämä taas hienoa kun ei tarvi lähteeltä raahata kanistereissa juomavettä ja pesuvettä sukulaisilta. Nyt pitää käyttää vettä säästeliäästi, aina on pieni pelko että jos vesi kaivosta taas loppuu. 
Pelargoniat kukkii vielä kylppärin ikkunalla.


Ulkomuratit ovat pysyneet hyvännäköisinä. 

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Blogissani olisi sinulle tunnustus :)
T. Mari Onnenapiloita- blogista

http://onnenapiloita.blogspot.fi/2013/11/unikkotunnustus.html

Heidi kirjoitti...

Kiitos Mari tunnustuksesta :)

Umpsit kirjoitti...

Muistan kun asuin vuosia sitten vielä vanhempien kanssa, kodissa jonne tehtiin oma kaivo. Hyvin sitä vettä yleensä riitti, mutta loppuikin pari kertaa ja vielä talvisaikaan. Säästeliäästi piti vettä käyttää, ei paljon lotrattu. :D Että kokemusta teidän vedettömyydestä on, peukut pystussä että vesi riittäisi! :) Sitten se säästeliäisyys unohtuikin kun omilleen kaupunkiin muutti vuokralle, käytti varmasti vettä niiden nuukavuosien edestä, hups..! Mutta taas omassa kodissa asuessa oppinut ettei se lotraaminen kannata, vaikkei kaivosta vesi sisälle tulekaan. :)

Eeviregina kirjoitti...

Mullakin on kokemuksia oman kaivon veden loppumisesta. Lapsuudenkodissani oli aikoinaan oma kaivo ja melkein joka vuosi siitä loppui vesi jossakin vaiheessa. Voi sitä autuutta, kun liityttiin kunnan verkkoon!
Ihana muratti, mulla ne kuolee aina sisälle tuotaessa.
Tunnelmallista viikonloppua!