perjantai 20. tammikuuta 2012

Talvikuvia


Jokapäiväistä puuhaa, puitten kantaminen sisälle ja valkiaa uuneihin.


Saunapolku


Aittarakennus

Kuusessa on vielä valot oven vieressä. Aattelin pitää koko talven, kun muita ulkovaloja ei ole. Näkeehän niitä vielä vaikka kuinka paljon pihoissa.5 kommenttia:

Maria / Kanelia ja kardemummaa kirjoitti...

Ihanan tunnelmallisia kuvia. Ja ihanan näköinen pihapiiri!

Eija kirjoitti...

Hienoja kuvia ! Mä niin tykkään harmaasta hirren väristä. Ihana saunapolku ja sauna, onko se peräti rannalla? Mun ikuinen haave on saada joskus mökki rannalta.

Munkin mielestä valoja voi pitää koko talven ja pidänkin terassilla pienessä tuijassa ja pihassa toisessakin tuijassa. Otin vain kaikista jouluisimmat valot pois viime viikolla. Keittiönkin ikkanassa meillä on vielä valopallot :)

Mikäs taideteos tossa 5. kuvassa on lumihangessa ?

Puunkannossa on oma vaivansa mutta kyllä se vaiva unohtuu samantien, kun takka alkaa loimuamaan ja lämittämään. Me ei pidetä olohuoneessa lämmitystä, kuin ihan pienellä, takka lämmittää sen huoneen ja vähän muitakin huoneita.

Hyvät viikonloput !

Heidi kirjoitti...

Kiitti kommenteista.

Pihapiiri on kyl aika kiva ja sit kun navetta/tallirakennus ja aittarakennus suojaa ja rajaa kivasti aluetta.

Ei valitettavasti asuta veden äärellä, vaikka haluaisinkin sitä. Peltoa ja metsää on ympärillämme. Onneksi mökille ja veden ääreen on vain muutama kilometri.

5. kuvassa on viime keväänä tehty "muumikasvihuone" :) Se on tehty vanhoista kerrostalon ikkunoista. Siinä oli tomaattia viime kesänä ja hyvin viihtyi ja tuotti satoa.

Hyvää viikonloppua!

Liisa kirjoitti...

Kauniita kuvia, varsinkin tuo eka on mahtava

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Ihania kuvia. Täällä päässä voi hetken aikaa hiljasempaa. Multa leikattiin eilen umppari. Tänään pääsin jo kotiin mut kovasti kipee olo vielä. Kuullaan taas!