keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Sänky


Tässä meidän uusi sänky ja "sänkyosasto". Koska meillä ei vielä ole makuuhuonetta, on sängyn sovittava olohuoneeseen. Tähän asti meillä oli 120cm sänky, mutta alkoi paikat olemaan aamuisin niin puuduksissa ja kipeät, joten päätettiin hankkia 160cm leveä. Sänky saatiin mahdutettua huoneeseen siirtämällä vanha vaatekaappi ikkunan toiselle puolelle ja sänky laitettiin eteisen oven eteen. Eteisenovea käytetään tosi vähän ja mahtuuhan siitä nytkin juuri ja juuri kulkemaan. Sängynpääty on tehty vanhasta vintin ovesta. 


Aika ahdasta huoneessa on, mutta sen kanssa on elettävä. Olen kyllä tosi tyytyväinen. Vielä kuva kevään ensimmäisistä tulppaaneista ja tietenkin kissoista :DMiisu MiisulainenTässä kuvassa Pörris kyttää leivinuunin päälle Miisulaista. 6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Näyttää hyvältä!En kyllä käsitä miten ootte mahtuneet siihen pienempään sänkyyn,me ei tunnuta mahtuvan edes 160cm.Tai ainakin mulla on aina yhtä vähän tilaa :D Suloiset kisut <3

Hanna H kirjoitti...

Kiva sänkyosasto. :) Muutenkin niin nättiä ja harmonista teillä.

Eija kirjoitti...

Voi himsKatti, mikä ihana Pörris teille on kotiutunut. Tosi suloinen :)
Se on vain niin, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän tarvii tilaa. Meillä on jo 180 senttinen sänky, kun kumpaakin kolottaa sieltä sun täältä ;)

Saga / Niittykulma kirjoitti...

Heh, me nukuttiin miehen kanssa alkuaikoina 90 senttisessä sängyssä, eikä tehny ees tiukkaa. Nyt ei meinaa normileveä riittää. Okei, meidän sängystä löytyy aika monena aamuna myös lapsi ja kaksi koiraa. Mutta tosi kauniilta näyttää makkari. Siellä saa varmatsi hyvät unet.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kissat!
Aurinkoista viikon jatkoa!

Heidi kirjoitti...

Hyvin ollaan nukuttu uudessa sängyssä, eikä pahemmin kolota missään :)

Kisut on kyllä hassuja veijareita :)