maanantai 22. lokakuuta 2012

Shoppailukuulumisia

 
 
 
 
 
Eilen tehtiin reissu Tampereelle. Käytiin kirpputoreilla, keskustassa käytiin muutamassa liikkeessä ja sitten Ikeassa tietenkin. Nähtiin Paavo Lipponenkin suojatietä ylittämässä, noin metrin päässä seisoin odottamassa tienylitystä :D
 
Kirpputoreilta ei löytynyt mitään, mutta Ikeasta löytää aina. Sinne olin menossa ostamaan mattoja ja löytyihän sieltä olohuoneeseen valkoinen iso matto, räsymattotyylinen (edullinen) ja beigenvärinen käytävämatto. Keittiöön ei löytynyt sopivia. Tehtiin myös heräteostoksia, mm. sohva :D No ei se oikeastaan mikään heräteostos ollut, tarkotus oli ostaa kun tulee veronpalautukset, mutta laitoinkin sitten visan vinkumaan... Testasin erimallisia sohvia ja mielestäni Ektorpissa oli paras istua, ihanan pehmeä löhösohva. Päädyttiin tähän harmaaseen väriin, kun valkoista en ainakaan uskalla ostaa vaikka onkin pestävä päällinen. Voi sitten joskus ostaa vaaleamman päällisen jos siltä tuntuu.
 
Katsoin Ikeasta myös valkoisia vitriinikaappeja olohuoneeseen tummien kirjahyllyjen tilalle. Ehkä Hemnes-kaapit tai sitten vitriiniovelliset Liatorp-kaapit... Mies innoistui Hemnes-kaapeista, koska ovat puiset. Mielelläni ottaisin jonkun vanhan puisen vitriinikaapin (talonpoikais), mutta niitä on niin vaikea löytää.
 
Ikeasta tuli tietenkin ostettua myös tuoksukynttilöitä. Ihanan tuoksuisia nuo valkoiset, jouluosastolta ostetut.  Olisi pitänyt ostaa niitä lisää, mutta ehkäpä tulee vielä poikettua siellä ennen joulua.
 
Nyt sitten syömään riisipuuroa ja mansikkasoppaa! Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! :D
 

3 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Ektorppi onkin hyvä ostos=) Tosi hieno kaappi!

Tiina kirjoitti...

Mekin oltiin eilen Ikeassa, ei tosin Tampereella vaan Raisiossa. Sohva olis meilläkin hankinnassa, mut ei voida ostaa noin "pientä", kun ei me mahduta, kun Niki tunkee sinne myös :D Joku divaanisohva pitäis ostaa, kierreltiin muitakin liikkeitä mut ei löydetty mieleistämme. Ihana tuo teidän Ektorp, hyvän värinen!

Umpsit kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.