perjantai 3. helmikuuta 2012

Huvikumpumeininkiä


Vihdoinkin saatiin keittiöön kattolistat, eikä muuten ollut ihan helppo homma. Lista on kourulistaa ja kesti aika kauan ennenkun tajuttiin miten nurkkaosa jiirisahataan, että tulee siistiä jälkeä ja lähinnä että listat sopivat yhteen. Nyt sitten osataan! Eli lista pitää olla sahauspöydällä siinä asennossa miten se tulee kattoon ja 45 asteen kulmaan sahaa nähden. Toinen lista vastakkaisessa 45 asteen kulmassa sahaa nähden. Niin helppoa se on kun sen tajuaa...
Keittiiön on alkanut hiipiä keltaista väriä, outoa. Yleensä en keltaisesta ole pitänyt, mutta kai se on keltaisen sävystä kiinni. Löysin muistilapputelineen jostain kaapista ja sehän on aika kivan sävyinen. Aikaisemmista postauksistahan löytyy myös keltaisia neilikoita. Olen myös miettinyt,  jos maalaisin jonkun seinän keltaiseksi, eikä siis minkään tosi hailun keltaiseksi vaan aika räväkkä voisi olla, kunhan ei ole liian räikeä. Voisi olla semmonen kulunut matta keltainen, heh, mahtaako kukaan tietää mimmosta tarkoitan. Tarttis löytää se oikea sävy, voisi taittaa vähän oranssiin. En taida uskaltaa...
Valkoiset tulppaanit on aina ihania.Netistä tilasin kalenterin Ebba Masalinin kasvikuvilla. Tykkään tosi paljon. Vielä kun löytäisi aitoja vanhoja E. Masalinin kasviaiheisia opetustauluja, olisivat hienoja seinällä.Tässä vähän kuvaa osasta keittiötä. Alkaa olemaan vähän huvikumpu-meininkiä. Erilaiset ja eriväriset tuolit, listat eri väriä, verhotangossa roikkuu kannuja ja raastinrautoja, mutta ei se mitään, tykkään just semmosesta. Olohuoneessa on aika sotku, kun niitä listoja siellä sahattiin ja ehkä muutenkin.

2 kommenttia:

AnnaW kirjoitti...

Kulunut matta keltainen...tiedän. Se on hieno väri! Huvikumpumeininki on huippua. Ainakin meidän huushollissa se saa emännänkin olemaan melkein kuin Peppi Pitkätossu ;)

Tiina kirjoitti...

Niin kodikasta ja ihanaa jälleen kerran <3 Keltainen vois olla aika rohkea veto mut saahan sen sit maalattua uudestaan alkaa kaduttaa/häiritä silmää.