perjantai 17. helmikuuta 2012

Helmenharmaata

Heippa!

Kysyisinpä vähän mielipidettä, kun itse en osaa päättää. Eli maalasin keittiön seinät Uulan helmi-sävyisellä maalilla ja tietenkin jouduin sitä varten riisumaan seinät hyllyist ym. Nyt sit aloin miettimään, että laittaisko vanhan renginkaapin seinälle...Renginkaappi tulisi tuohon päätyseinälle kellon ja kalenterin paikalle. Kaappi on kylläkin painava, eli sille täytyy kehitellä kunnon kiinnitystä. Vaihtoehtona kävi mielessä laittaa vanhoista paksuista lattiaplankuista avohyllyt, sillai L-mallisesti kulmaan. Sitten mietin kans, että vaikka renginkaappi olisi seinässä, niin sen ja ikean kaappien väliin jää tila, johon ehkä voisin laittaa niitä avohyllyjä plankuista. Mitäs ootte mieltä?

Valaisimen ostin kirpputorilta vitosella.Tässä kuvassa näkee värieron helmenharmaalla maalatussa seinässä ja ei-maalatussa. Mies ei kuulema näe eroa... Sanoin että hanki paremmat lasit ;0)


Tässä sitten se kaappi, minkä laittaisin seinälle. Siihen voisi sitten laittaa jotkut nätit nupit oveen sekä alalaatikkoon.Pakko esitellä uusimmat hankintani. Shoppailin vähän uutta Greengatea. Nämä sinivalkoiset on tosi tyylikkäitä, niitä voisi hankkia lisääkin. Mulla on viisi Gg:n kuppia, kaikki erilaisia.Ennestään mulla oli jo violettivalkopilkkuinen, nyt ostin tuon kukkaisen. Sopivat tosi hyvin yhteen.4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mä tykkäsin niistä harmaista hyllyistä, jotka oli tossa, mitä niiden kans meinaat? Ihania kuppeja, tuo kukallinen ois niin mua. Ääk, pakko ehkä vähän shoppailla sit ku työt alkaa :)

AnnaW kirjoitti...

Nyt pistit kyllä pahan kysymyksen. Itse lähtisin miettimään asiaa käytännöllisyyden kautta, esim. onko hankalaa, jos kaapin ovet aukeavat hyllyjen eteen jne.

Ihanat kupit! Itse haluaisin jonkin GG kannun :)

Heidi kirjoitti...

Ne harmaat avohyllyt siirtyi mustan lautahyllyn tilalle. Totesin että enemmän tavaraa mahtuu avohyllyille kuin lautahyllyyn.

Kauheesti tekee mieli saada tuo renginkaappi seinään, sen homman taidan kyllä toteuttaa. Pitää sitten katsoa, että mahtuuko siihe enää avohyllyjä ja että mahtuuko ovet aukeneen.

Kyllä se tästä alkaa selkeytymään tää homma....

Esmeralda kirjoitti...

Kauniin värinen harmaa!
Miltä kuulostaisi avohyllyt tuohon pystypaneelille ja vaakapaneelin puoli tyhjäksi?