torstai 1. joulukuuta 2011

Keittiösaarreke


Tein eilen vähän muutoksia keittiöön ja olohuoneeseen. Vanhasta ruokapöydästä tuli saarreke keittiöön ja mielestäni sopii paikkaansa tosi hyvin ja varmasti on myös tosi toimiva ratkaisu. Olohuoneesta siirsin pöydän sitten taas ruokapöydäksi, kuvittelin sen olevan liian iso paikkaansa, mutta eipä se tuota vanhaa pöytää ole paljoa isompi, eli hyvin sopii sekin paikkaansa.

Huomasitte varmaankin että se meidän väliaikainen tiskiallashässäkkä on poissa, jippii! Kyllä tulikin tilaa kun sen sai pois. Se sai paikkansa tallista, siirtyäkseen kesäksi sitten tulevaan kesäkeittiöön.Hyasintit kukkivat kauniisti ja tuoksuvat joululle. Ostin alla olevan tosi vanhan mustavalkoisen mukin kirpputorilta. Ollut tähän mennessä kaapissa, mutta saa nyt toimia ruukkuna hyasinteille.
3 kommenttia:

AnnaW kirjoitti...

Kiva uusi järjestys. Itsekin haluaisin tuollaisen saarekkeen keittiöön ja siihen vanhanaikaisen leivonta-alustan. Kivaa viikon loppua:)

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Niin on kivannäköstä teillä siellä :) Saareke on varmasti aika kätevä, saa lisää lasku- ja työtilaa. Kivat nuo hopeansävyiset purkit, joissa sulla on hyasintit.

Heidi kirjoitti...

Täytyy sanoa että aikas tyytyväinen oon tänhetkisen järjestykseen. Tuli mieleen tosta leivonta-alustasta, että semmonen vanha puinen on jossakin ulkorakennuksissa, joskus ostin kirpputorilta. Täytyypä mennä komppaamaan, ehkä sen sais vielä leivontakuntoon.