perjantai 24. helmikuuta 2012

Näitä aikoja odotellessa
 

 

 


 


  

Hyvää viikonloppua kaikille!8 kommenttia:

Kanelia ja kardemummaa kirjoitti...

Oi voi, ihania kuvia! Ei auta kuin kärsivällisesti odotella, vaikka jokainen pilvinen / lumisateinen päivä alkaakin tuntua askeleelta taaksepäin.

Mikä pensas viidennessä kuvassa on? Ihanan herkkä.

Heidi kirjoitti...

Viidennessä kuvassa on kääpiömanteli. Kestävä ainakin vyöhykkeelle IV ja on runsaskukkainen. Kukkii toukokuussa. Suosittelen!

Tiina kirjoitti...

A-P-U-V-A!!! Toi punainen kylmänkukka on nyt kyllä hankintalistan numero uno. Kyllä näitä katellessa kelpaa vielä hetken odotella :) Kivaa viikonloppua!

Liinu kirjoitti...

Moikka Heidi,

Ihania kuvia ja ihana blogi sinulla. Mahtavaa, että löysin tänne! :)

En löytänyt mistään sähköpostiosoitettasi. Mulla olisi sulle yksi ehdotus. Jos viitsit, laitatko minulle sähköpostia. Osoite löytyy mun blogin profiilista. :)

Terkuin Liinu

Eeviregina kirjoitti...

Kyllä on kauniita kuvia!!!
Ja niin keväisen vihreää. Jotain tuollaista minäkin odotan viime kesän takapihaprojektistani, jos myyrät ja pupuset jotain ihailtavaa jättävät meillekin!
Pelapuut olen jo istutellut uusiksi, siitä se kevät alkaa.
Mukavaa viikonloppua!

pioni kirjoitti...

Kevät/alkukesä taitaa olla sitä kaikkein ihaninta aikaa puutarhassa:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Olet tosi taitava kuvaamaan ulkona. :) Hieno uusi ulkoasukin, olen seuraillut blogiasi ja tulen jatkossakin seuraamaan!

Hyvää viikonloppua ja sitä myötä alkuviikkoa!

Heidi kirjoitti...

Oi kiitos kaikille :)

Kevät ja alkukesä on mahtavaa aikaa. On kiva seurata kasvien heräämistä kevääseen. Ihanaa löytää ekat kukkivat lumikellot ja jouluruusut, välillä lumen ja jään seasta.

Odotan sitä mullan ja ruohon tuoksua, lehtien puhkeamista pensaisiin ja puihin. Yksi kohokohta on, kun tammeen tulee lehdet. :)

Anonyymi: Kiva että tykkäät blogistani :)