tiistai 1. marraskuuta 2011

"Talviloma"Tänään alkoi "talvilomani", eli kausityöni puutarhamyymälässä on tältä erää ohi. Keväällä sitten taas jatkuu työt, uusi kausi, uudet kujeet. Aamulla kävin työkkärissä hoitamassa asiat kuntoon ja nopeasti takaisin kotiin.

Nyt on tosi hyvä fiilis kun saa keskittyä kotihommiin, ei tarvi aamuisin kovin aikaisin herätä ja saa rauhassa hommailla kaikkea. Piha pitäis laittaa talvikuntoon, istuttaa vielä muutamat taimet ja laittaa hedelmäpuille jänisverkot ja rungonsuojat.

Tänään vaihdoin keittiöön verhot, jotka ehkä ovat minun makuuni vähän liian romanttiset, mutta kai niihin tottuu. Muutenkin vähän siivoilin keittiössä, samalla kun jauhelihakeitto porisi liedellä. Kahdessa ylimmässä kuvassa näkyy se uusi lampunvarjostin, jonka ostin Adalmiinan Helmestä. Lampun jalka on vanha, sen ostin viime vuonna joulunjälkeisestä alesta 6 eurolla. Jalkaan kuului paperitähti.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kivaa talvilomaa!! :) Toivottavasti saat pian uuden koneen. Kiva varjostin, mäkin ostin Terrasta kuudella eurolla uuden varjostimen pöytälamppuun, pitääkin laittaa siitä kuva.

Lovviisa kirjoitti...

Voi kun kaunis vahakangas...Ja muuteski niin nättiä :)