sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Kurpitsoja ja kukkasia


Eilen tehtiin shoppailureissu Turkuun. Samalla käytiin Adalmiinan Helmessä Paimiossa. Siellä oli "joulunavetan" avajaiset ja oli kyllä taas tosi upeaa. Ihanaa tavaraa ihanasti esillä, oikein tunnelmallista. Sieltä tarttui mukaan valkoinen lampunvarjostin, josta laitan sitten myöhemmin kuvaa.

Siskon kanssa käytiin myös parissa puutarhaliikkeessä, jossa tehtiin muutamia taimialelöytöjä. Mukaan tarttui myös söpöjä koristekurpitsoja ja perhosorkidea. (Taas on kaappini päässyt kuvaan, kyllästytte varmaan siihen, kun melkein joka postauksessa näkyy...)

2 kommenttia:

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Vähän jo kaipailinkin sua tänne blogin puolelle :) Tuolla Adalmiinan Helmessä pitäis kyllä ehdottomasti mennä käymään. Hauskannäköinen toi kynttiläjuttu kukkien keskellä. Ja ei kai tuohon kaappiin nyt voi kyllästyä! :D

Heidi kirjoitti...

Mun tietsikka hajos eikä sitä voitu pelastaa, eli sen takia en oo niin usein täällä blogimaailmassa ku yleensä. Mutta uusi kone on tilattuna ja pitäs lähipäivinä tulla ja maanantai on sit viimeinen työpäivä tältä erää, eli kyllä se sit siitä taas alkaa tää bloggailu :)

Ton kynttiläjutun löysin joskus kirpparilta, aika kiva on, varsinkin ny kun on alkanut ruostua.

Suosittelen käymään Adalmiinan Helmessä!