maanantai 5. syyskuuta 2011Viikonloppuna saatiin siskon kanssa kuorittua nurmi pois tuijakulmauksesta. Tänään lisäsin siihen multaa ja levitin katekankaan päälle. Etureunalle tulee rajaukseksi kiviä. Vielä en ole päättänyt mitä kaikkea siihen istutan, mutta ainakin syyshortensian, pallohortensian, pallotuijia ja purppuraheisiangervon. Ennestään siinä on jo Pekka-omenapuu. No eipä siihen paljo muuta mahdukaan, mutta ehkä jotain pikkuhavuja ja kivikkoperennaa.Hydrangea paniculata Pinky WinkyKaivinkoneella kuorittiin metsänreunasta alue, jossa kasvoin satoja pihlajanalkuja. Siihen pitäisi saada iso kuorma multaa ja reunoille kiviä.Tässä kuva istutusalueesta metsänreunassa.. Siinä on mm. syyshortensioita, ruusuja, purppuraheisiangervoja, alppiruusu ja koreanpihta. Pensaiden välit olen ruiskuttanut Roundupilla, nyt siihen pitäisi laittaa katekangas ja kuorikatetta. Aikamoinen homma, mutta pakko laittaa, muuten heinät valtaa alueen.

3 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

OOttepas uurastannu...Kaunis valo kuvissasi :)

Tiina kirjoitti...

Ollapa mullakin tollanen valmiiks muokattu muhevamultainen penkki! Rakastan valoa näissä kuvissa, kaikki hohtaa jotenkin hienosti. Varsinkin tuo heisi, vau!

Heidi kirjoitti...

No oli kyl aikamoinen homma mut tulipa tehtyä. Taidan jättää toisen istutusalueen laittamisen kevääksi tai riippuu tietty inspiksestä ja saako hankittua ison läjän multaa viel täs syksyn aikana.

Valo on tosiaan kiva näissä kuvissa, illansuussa otettu kuva.