torstai 8. syyskuuta 2011

Vapaapäivä 
Tänään vapaapäivänä sain nukkua pitkään, ei ollu kiire mihinkään. Pihallekaan en ole vielä ehtinyt touhuamaan, kun on aika mennyt aamupalaa syödessä ja nettailessa.

Iltapäivällä ollaan menossa Tampereen suuntaan ja tietenkin on pakko päästä käymään Ikeassa. Mitään isompaa ei ole tarkotus hankkia, mutta olen täs aamusti Ikean sivuilta löytänyt muutamia kivoja jutskia, mitä tarttis saada ja tietenkin tarpeellisia kaikki! : D
No ainakin tarvii saada naulakko, siis semmonen lattialla seisova naulakko, johon saa takit roikkumaan. Sitten tietenkin jokaisella Ikeakäynnillä pitää ostaa tuoksukynttilöitä. Pitäs myös katsoa sivuverhoja olohuoneeseen, yksivärisiä, valkoisia tai beigejä.
Että semmonen vapaapäivä täällä, jospa nyt sammuttais koneen ja siirtyis keittiön puolelle. Pitäs mennä toteuttamaan miehen toiveen eli leipoa omenapiirakka : D Itsellekin tietty maistuis iltapäiväkaffeen kanssa.

4 kommenttia:

AnnaW kirjoitti...

Eksyin ihan vahingossa blogiisi ja ihastuin heti! Muutamat viimeisimmät tekstit selasin läpi ja kuvista päätellen asut jossakin ihanassa vanhassa talossa:) Minäkin olen vanhan ihanan talon onnellinen omistaja, käyhän kurkkamassa:)

www.aamuomenatarhassa.blogspot.com

-AnnaW

AnnaW kirjoitti...

Niin siis aamuomenatarhassa.blogspot.com ;)

Heidi kirjoitti...

Kiva kun eksyit tänne! :) Asutaan mieheni ja kahden koiran kanssa alkujaan 1800-luvun loppupuolella rakennetussa talossa, toinen puoli talosta rakennettu 1950-luvulla.

Taloa ollaan korjattu lähes 10 vuotta, pikkuhiljaa, asuen uudemmassa omakotitalossa. Muutettiin marraskuussa 2010 tänne, edelleen keskeneräiseen taloon, ulkohuussia käyttäen, pihasaunassa peseytyen. Sähköt saatiin sentään viimevuoden puolella. Tällä hetkellä menossa pesutilojen ja wc:n laittaminen, vesijohtojen ja viemäriputkien vetäminen. Paljon muutakin laittoa tietenkin on, esimerkiksi ikkunoiden korjausta ja muuta pintaremppaa. Mutta eipä sillä ole kiirus, loppuelämähän on aikaa rempata. ;)
Oho, tulipas tekstiä, mutta vastaus on siis, että asun ihanassa vanhassa talossa, ei ole mikään kartano vaan torpaksi voisi sitä kutsua :)


Täytyypi käydä blogissasi!

-Heidi

Tiina kirjoitti...

Teillä on niin kodikasta! <3 Tuo Annan blogi oli tosi mielenkiintoinen, luin sitä töissäkin jo monta sivua. Taidan viettää loppuehtoon myös aikalailla tiiviisti sen parissa :)