maanantai 21. lokakuuta 2013

Puutarhuri talvilomalla


Nyt on puutarhuri talvilomalla. Lauantai oli viimeinen työpäivä tältä erää, töihin palataan maaliskuussa. Nyt pitäisi ehtiä laittaa piha talvikuntoon, vielä on istutettavaakin... Viime yönä oli pakkasta lähemmäs -10C, mutta sään pitäisi lämmetä tällä viikolla jonkun verran, jospa saisin sitten loput taimet ja kukkasipulit maahan. 

Sitten vielä kuva eilisestä kirppislöydöstä. Tämä ihana kaappi lähti mukaani kotiin ja sille löytyi heti täydellinen paikka. Kaappi on vanha patakaappi, reilunkokoinen sellainen. Värikin on mieleeni, eli ei tule saamaan uutta väriä pintaan. Kaappi on täyttä puuta ja tosi hyvässä kunnossa. Hintaa kaapilla oli 85 €, eli ei paha. Tämmöset kunnostetut maksaa netissä päälle kolmesataa. Ihana! ;-D5 kommenttia:

Saga kirjoitti...

Nuo kurpitsat ovat sitten kauniita koristeinakin. Nämä kylmät päivät ja yöt ovat kyllä olleet mukavavia, mutta paria lämmintä päivää minäkin toivoisin, että saisi vielä vähän kukkasipuleita ja muutaman pensaan maahan.

Eeviregina kirjoitti...

Näin meillä kausityöntekijöillä, mullakin loppui työt viime viikolla...
Tosi kauniin kaappilöydön olet tehnyt!
Nautitaan nyt lomasta ja vapaasta ja kerätään voimia taas tulevaan.

Tiina kirjoitti...

Ajattelin jo, että no onpas erikoinen löytö kirpparilta, kissa ;) No ei vais... Mä en vaan voi käsittää tota sun tsägää kirppareiden kans! Miten ihminen voi tehdä kerta kerran jälkeen tollasia mielettömiä löytöjä?!?! Ehkä auttais meikäläistä, jos ensin alkuun vaikka menis kirpparille sisään...

periferian riikka kirjoitti...

hieno kaappi ! ja viimeisen kuvan fiilis on niinniin mukava ja kotoisa !

Eija kirjoitti...

Kaapista tulee lapsuus mieleen, lapsuudenkodissani oli samantapainen :)Nyt on varmaan sielläkin lumet sulaneet ja syksy taas. Hyvä niin, pääsee tekemään loput syyshommat.

Täälä on muuten uusi kirppari avautunut Sepänkylässä (Kokkolantien varressa), viereisessä talossa jo aikaisemmin olleen kirpparin kanssa. Jos joskus ajelet ohitse :) Täytyy käydä huomenna katsomassa paikkaa ja tietysti toistakin kirpparia.