torstai 3. tammikuuta 2013

Tulpaner från Amsterdam

 
 
 
 
 
Vuoden ekat tulppaanit ostettu. Terrasta löysin ihanan värisiä, viileän vaalean liloja. Nyt tekee mieli kerätä pois loputkin joulutavarat, nyt alkoi kevät! :D Posti toi eilen Elloksen uusimman kuvaston, vitsit, kaikkea hienoa siellä. Tekee mieli tilata vaik mitä...
 
 

4 kommenttia:

Umpsit kirjoitti...

Me kerättiin uudenvuodenpäivänä joulurojut (joitakin valoja lukuunottamatta) pois. Ihanat nuo tulppaanit, niin keväiset. Mullekin!! :D

Laura kirjoitti...

Tulppaanit tekee kyllä niin kevätolon, että jess, kyllä se sieltä pikku hiljaa.=)

Nummentonkija kirjoitti...

Minä en millään tahdo päästää vielä joulua pois. Nuuttihan se vasta joulun vie ja reikäleivät ja härkäviikot tuo. Meillä saavat kuusi ja kynttilät olla. Sittenhän kestää melkein vuoden, ennen kuin ne taas tupaan tuodaan. Tulppaanit sopivat jouluun ja kesään, aina!

siili kirjoitti...

Voihan lautaset...muistin, että noitahan keräsin aikoinaan minäkin. Mahtavat olla varaston uumenissa sekalaiset Arabian syvät kukkalautaset.

Aivan mahtavan kotoisa ja kaunis on keittiösi.

Palasimme just lomareissulta ja kotona odotti täydessä komeudessaan joulukuusi...lattialla ehkäpä kymmenen neulasta. En millään raaskisi viskata menemään, mutta ei enää joulua huutaa toinen puoleni... :))