perjantai 28. joulukuuta 2012

Piki

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tässä meidän uusi perheenjäsen Piki. Pikin toin töistä viikkoa ennen joulua, hän on oleskellut monta vuotta työpaikkani kylmässä varastossa, jossa häntä on syötetty ja rapsutettu silloin kun on ehditty. Piki oli aluksi tosi arka, ei päästänyt ihmisiä lähelle, mutta kuluneen vuoden aikana on kesyyntynyt tosi paljon, antoi jopa ottaa syliin.
 
Kovia pakkasia oli luvattu jouluksi, joten työpaikalla alettiin puhua että kissa pitäisi viedä johonki löytöeläinpaikkaan. Olin jo jonku aikaa miettinyt sen ottamista, mutta ajattelin että tuskin se sopeutuu olemaan sisällä ja että onhan se vähän arvaamaton katti. Annoin sitten periksi ja mieskin oli sitä mieltä että tuo se vaan meille, katotaan miten sopeutuu, jos ei, niin viedään se johonkin löytöeläinkotiin. Pikillä oli monta kutsumanimeä töissä, Pekka (varastomiehen mukaan), PP, KattiMatti, Matti... Annoimme sille siis nimeksi Piki, koska on musta väriltään ja nimi sopii muutenkin paremmin tyttökissalle kuin Pekka, vaikka hyvä nimi on sekin :)
 
Piki on varmaankin ollut jonku kissa joskus, koska hän sopeutui meille tosi nopeasti. Ekana iltana jo lötkötteli isännän vieressä sohvalla, kehräsi ja syliinkin tuli. Kissa jopa nukkui sängyssämme ekana yönä :D  Jännättiin vähän että käykö hän hiekkalaatikolla vai jossakin muualla, mutta aamuyöllä oli helpottavaa kuulla kun hän peitteli hiekkalaatikolla, eli sisäsiisti kissa on :D Vielä ei olla päästetty kissaa ulos, ettei vaan karkaa meiltä. Eiköhän sitä kohta voi ruveta päästään ulos, luulisi sen jo tietävän missä koti on, täällä kun saa herkkuruokaa ja lämpöä riittää.
 
 
 
 

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Voi miten ihanaa, että hän pääsi teille, hyvään paikkaan <3 Katseesta näkee, miten se lähettelee sulle lentosuukkoja. "Mami mä niin tykkään susta!" Onko mitään tietoa, mistä se sinne varastoon on tullut? Varmasti ollut jonkun kissana, kun hiekkiksellekin heti osasi mennä.

Pusuja ja terkkuja Pikille! :)

Heidi kirjoitti...

Kisu nauttii elämästään täällä :) Se oli joulunajan kissahoitolassa, eilen hain sen sieltä. Hyvin oli pärjännyt siellä. Lupasin kisulle ettei tarvi mennä piiiitkään aikaan mihinkään kotoa, kun ei oikein tykkää matkustaa kuljetuskopas :)

Ei ole tietoa mistä tuli varastolle.

Nummentonkija kirjoitti...

Onnea Pikille, uudelle "perheenjäsenellenne". Taitaa olla jotain kaukaista sukua meidän Mikille, kun on niin samannäköinen. Hyvää uutta vuotta kotiinne!

Liisa kirjoitti...

Ihanan suloinen kissa. Hienoa ett'päätitte ottaa sen teille.Jospa pitäisitte sitä sisäkissana. Mulla on 2 kissaa,jotka on pelkästään ja aioastaan sisäkissoina:) Ihanaa uutta vuotta.

Maria kirjoitti...

Hienoa, että päätitte antaa kissalle oman kodin, noin kaunis ja hyvätapainenkin vielä! Oikea jouluteko!

Leila Kastelli kirjoitti...

Hyvää myöhäisaikaa! Löysin tänne sattumalta Tyynelän tonttujen kiuskimana. Ja tapsin ihanan mustan kissan joka muistutti omaa Majuriani!
Terveisiä siis Majurilta ja Ruusalta täältä Pohjanmaalta!

Heidi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta kaikille, Pikiltäkin! :D