maanantai 26. marraskuuta 2012

Kuusenoksia ja sammalia

 
 
 
 
 
 
 
 
Luonnonmateriaaleista on kiva tehdä kaikennäköistä. Onneksi tässä lähellä on omaa metsää, mistä voi hakea kuusenoksia ja sammalta. Eilen tein tuon ikkunan alla olevan havuköynnöspätkän, olisi kiva jos semmonen olisi jokaisen ikkunan alla, katotaan nyt jos inspiraatiota löytyy. Sammalta on kiva laittaa vanhoihin sinkkivateihin ja ämpäreihin. Taidan siirtää nuo sammalvadit kylmään kuistiin, jos siltä näyttää että lunta alkaa tuleen oikein kunnolla, saa sitten nauttia niistä koko talven. Kanaverkosta voisi muotoilla ison pallon, jonka peittäisi sammaleella ja siihen voisi sitten laittaa valot. Voisi tehdä vaikka mitä, jos vaan aikaa olisi.
 
 
 

4 kommenttia:

periferian riikka kirjoitti...

Luonnonmatskut on mustaki parhaimpia! ja totta vois tehdä vaikka mitä jos ...

Kukkahattuneiti kirjoitti...

Oih, ihanaia kuvia taas! täytyykin mennä köljäämään ulkovarastoon, että olisko syksyllä kerätyistä jäkälistä mitään jäljellä.. Mitenkäs tuo kuvan korkein kuusi, tuossa isossa astiassa. Ootko sen metsästä löytänyt, ruukkuun istuttanut vai mitenkä? Himoitsen vastaavaa omalle takapihalle ;)

Jos viitsit mun blogin puolelle hihkasta, niin varmasti muistan tätä kysyneeni ;)

siili kirjoitti...

Onpa ihania. Olis ihana tavoittaa joku hyväsydäminen maanomistaja, jonka mailta saisi hiukan sammalta ja kanervaa kerätä, niin on houkuttelevia sinun vinkit.
Oma puutarha on ihan uusi harrastus ja kaikki vinkit tuntuvat niin ainutlaatuisilta. Omaa blogiani vasta aloittelen, enkä ole vielä uskaltautunut näin marraskuussa puutarhan puolelle kameroimaan, mutta ehkäpä joskus jaan jotain kivaa siltäkin puolelta :)

Kaunista marraskuun loppua :)

Eeviregina kirjoitti...

Taas niin kauniita kuvia!
Kuusenoksat sopii hyvin talon ikkunalle. Oikein odotan, miltä ne näyttävät kun ne kuorruttuu lumella!
Mulla on terassilla lehtikuusen oksia odottamassa askartelua, tänään en mukamas tarennut kun oli niin pakkasta. Sammalta tarvisin vielä lisää.
Tunnelmallista viikonloppua!