sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Olohuone ja kattokruunu

 
 
 
 
Iso peili odottaa paikkaansa, ehkä se menee takaisin eteiseen, mikäli mahtuu. Meillä on se ongelma talossa, että ikkunoita ja ovia on joka seinällä, tilaa ei paljoa ole kaapeille, peileille tai tauluille, varsinkaan eteisessä, johon tuli vintin rappusetkin. No, sitten kun vintti saadaan kuntoon, niin sinne sitten ainakin mahtuu.
 
 
 
 
 
 
 
Pitkän mietinnän jälkeen ostin uuden valaisimen olohuoneeseen sohvapöydän yläpuolelle.  Pähkäilin, että ostanko kattokruunun vai jonkun yksinkertaisemman valaisimen, tähän kattokruunuun sitten päädyin. Olin tätä valaisinta katsonut "sillä silmällä" jo jonku aikaa ja raaskin sen sitten vihdoin ostaa.
 
Seuraavaksi tarttis hankkia uusi lattiavalaisin tuon sohvan takana olevan tilalle. Se on aika kulahtanut, varjostin on rikki, eikä se enää oikein sovi olohuoneen tyyliin. Voi olla silti ettei se tuleva uusi valaisinkaan sovi kattokruunun tyyliin, mutta ei kai sillä ole niin väliä, kunhan itse siitä tykkää. Eihän meidän kodissamme muutenkaan ole yhtä ainoata sisustustyyliä.  

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Upee on!! Njami!

Helinä kirjoitti...

Näyttää aika kivalta. Täällä myös monen sisustustyyliin 'ajautunut' ja täysin hurahtanut. :D Heh. Toi lattiavalaisinkin voisi olla tosi kiva hiukan erilaisella varjostimella. Eikä tarvitsisi ostaa kokonaan uutta!:)

Heidi kirjoitti...

Helinä: Juu olen koittanut hakea lattiavalaisimeen varjostinta, mutta ei oikein ole löytynyt sopivaa. Mulle kelpaisi myös joku vanha metalli/takorautajalkainen lattiavalaisin, toivottavasti tulee joskus vastaan kirpparilla :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, satutko muistamaan kenen valmistajan kattokruunu tuo on?

MikkoH kirjoitti...

Hei, samaa haluaisin minäkin tietää eli kenen valmistajan kattokruunu tuo on? Sopisi mainiosti myös meidän olohuoneen kattoon.