torstai 24. toukokuuta 2012

Vapaapäivän kuvakimara

Hejsan!

Aamulla oli ihanaa heräillä rauhassa, ei kiirettä mihinkään, vapaapäivä nimittäin on. Aamiaisen söin pihalla, miettien ja katsellen ympärilleni, kuinka ihanaa onkaan asua maalla.

Tänäaamuna olen silti jo nyppinyt rikkaruohoja, istuttanut yrttejä, kastellut, kärrännyt multaa... ja kello on vasta vähän yli puolen päivän, eli vielä ehtii tehdä vaikka mitä kivaa! :DIstutin isoon "katekangasruukkuun" rungollisen karviaisen, yrttejä, jatkuvasatoisia parvekemansikoita ja tuoksupelargonian. Ruukku on halkaisijaltaan 80cm ja siinä on kantokahvat, aika näppärä esimerkiksi pieneen parvekeviljelyyn ja on helppo siirtää. Taimistot käyttävät näitä ruukkuja isoille puille yms.


KeltavuokkojaPerinteisiä tulppaanejaPepe löytänyt varjoisan paikan. Raukka parka ei tykkää lämpimistä ilmoista, eikä mikään ihme, kun on niin paksu turkki, mutta kohta se lähtee! Pari kertaa kesässä yleensä ollaan ajettu pojan karvat. 
Jospa sitten hakisi raparperia navetan takaa ja leipois vaikka piirakan vapaapäivän kunniaksi :D 

3 kommenttia:

Kanelia ja kardemummaa kirjoitti...

Vau, paljon olet ehtinyt! Ja hyvältä näyttää:)

Cia kirjoitti...

Voi mikä ihana karvakasa teiltäkin löytyy,meillä on samanlainen :) Huomasin tuolta selatessani että teilläkin on korvatulehdus vaivannut,meillä painitaan nyt saman ongelman kanssa.Muistatko yhtään minkä niminen antibioottikuuri teillä loppujen lopuksi tehosi?

Heidi kirjoitti...

Cia: Dalacin merkkinen antibiootti tehosi ja lisäksi Otomax tippoja. Mutta nyt on taas ollu ongelmia korvan kanssa, en tiedä mistä oikein johtuu.