perjantai 13. huhtikuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Sain Eijalta Päärynäpuunvarjossa blogista Hyvän mielen haasteen ja haaste tuli myös Tiinalta Tina's blogista, kiitos!


Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Jaahas, hyvää mieltä tuovat kevät, ajatus tulevasta kesästä, maalla asuminen, sisustaminen, kirppislöytöjen tekeminen, puutarha, kasvit ja niiden istuttaminen ja hoito, työpaikka, työkaverit, perhe, lintujen laulu, joka muuten kuuluu tosi hyvin sisälle taloon juuri nyt, saunominen pihasaunassa ja vilvoitteleminen terassilla katsellen maalaismaisemaa. Hyvää mieltä tuovia asioitahan on vaikka kuinka paljon, tässä ainakin osa niistä.

Laitan haasteen eteenpäin:

Aamuomenatarhassa blogiin
Lovviisankammariin
Jokirannassa Eevireginalle
Kaneliajakardemummaa blogiin
LavianAnnalle

5 kommenttia:

sari kirjoitti...

Kiitos :)

Eeviregina kirjoitti...

Kaunis kiitos haasteesta!
Tällä hetkellä pitää oikein pinnistellä hyvää mieltä, kun kuulin että huomenna sataa jälleen lunta ja räntää!!! Ja minä kun täällä jo haravan kanssa odottelen...
Kaikesta huolimatta, puutarhaunelmia ja kivaa viikonloppua!

Tiina kirjoitti...

Mmmm... pihasaunan lempeät lämpimät löylyt. Tai no, olis edes sisäsauna, Sähkökiuas. Mitä vaan. Kun pääsis lauteille lämmittelemään sateisen työpäivän päälle :) On muuten aika paljon tapahtunu näinä parina päivänä ku oot ollu vapaalla, nyt näyttää kauppa niiiiiin hienolta että!!! :)

Heidi kirjoitti...

Tiina: Joo saunaan on ihanaa päästä viileän sadepäivän jälkeen. Jänskää mennä sunnuntaina töihin ja nähdä mimmonen se myymälä on :)

Kanelia ja kardemummaa kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Tässä juuri iloitsen, kun eilinen sade on sulattanut paksun kerroksen lunta:)
Mukavaa työpäivää!