maanantai 12. maaliskuuta 2012

Värejä ja valoa


Aamulla ennen töihin menoa oli pakko ottaa muutama kuva keittiöstä, siis oli niin ihanan valoisaa!Vähän harmitti kun piti lähteä töihin, ois vaan voinut jäädä istumaan keittiön pöydän ääreen. Vapaapäivinä yleensä nämä aamuhetket jäävät kokematta, kun tulee nukuttua pidempään.

Mutta kyllä töissäkin oli kivaa tänään. Olin melkein koko päivän ulkona puutarhamyymälässä, yksin siellä siivoilin ja laitoin uusia ruukkuja esille. Aurinko lämmitti tosi paljon ja melkein näki kun lumi suli. Ai että kun odotan, että päästään aukaisemaan pihamyymälä. Sunnuntaina käytiin taas kirpputorilla ja mukaan tarttui tämä ihana vanha tanskalainen leipälaatikko. En vaan voinut jättää sitä sinne, oli niin herkullisen värinen.

7 kommenttia:

AnnaW kirjoitti...

En olisi minäkään leipälaatikkoa kirpparille jättänyt! Se on ihana!

KoivukujanRiikka kirjoitti...

ei vaan voi olla ihastelematta sun keittiötä :) varsinainen herkku :)

Tiina kirjoitti...

Vau mikä leipälaatikko! Tanskalaiset ne osaa :) Tuskin maltan odottaa, että pääsee töihin ja tositoimiin. Noh, pari viikkoa vielä maltettava. Sinä aikana ehdin hoidella kylvökset ja leikkaushommat. Nähdään siis jo ihan pian :D

Kanelia ja kardemummaa kirjoitti...

Ihania kuvia ja ihana leipälaatikko! Aurinkoista viikon jatkoa:)

Eija kirjoitti...

Keittiösi on kyllä niin ihanan kodikas ja olet osannut sisustaa sen hirsitaloon sopivaksi. Munkin pitäisi mennä ostamaan ruukkunarsisseja, ne varmaan kestäisivät jo terassilla. Jos nyt ei tule -15 asteen pakkasia, ei kai enää... Aurinkoista viikkoa !

Onnen Omenia kirjoitti...

Kauniin leppoisa ja tunnelmallinen keittiö teillä :) Mukavaa kevään jatkoa!

Tiina kirjoitti...

Blogissani on sulle pari juttua!