lauantai 24. maaliskuuta 2012

Narsisseja ja meidän PepeTämmönen tästä hellantaustasta nyt sitten tuli. Ekaks pelästyin vähän tota tummaa saumaa, mut kyllä silmä nopeasti siihen tottui. Enkä taida laittaa oikealle puolelle laattoja.
Istutin narsisseja uloskin. Hyvin kestävät pikkupakkasia, tai no siis jopa -10C.Meidän Pepeä on vaivannut parisen kuukautta aika paha korvatulehdus, pari antibioottikuuria ja korvatippoja saanut, mut ei oikein tehonnut. Nyt sitten sai jotain erimerkkistä antibioottia ja kyllä lähti paranemaan! Ihana nähdä meidän Pepe paljon pirteempänä. Välillä käyttäytyy kuin olisi pentu, vaikka on jo 12v.

3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

tosi hyvän näkönen hella tsydeemi ! totta puhuen oon vähän kade ! mie niin haluaisin kans! mutta siihen taloon minkä rakennan eläkepäiville tulee puuhella! sitten 20 v päästä ;)
söpö Pepe :)

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Siis tosta hellanurkkauksesta tuli niin ihana! Tykkään tosta tummasta saumasta ja toi näyttää jotenki sellaselta vanhanaikaselta kaakeloinnilta. Tosi hieno ja ihan ite teit! Hyvä Heidi! :)

Voi Pepeä, toivottavasti uusi kuuri nyt auttaa. Se on näitten luppisten ongelma nuo korvat. Nikillä ei onneks enää uusinu sen viimekesäisen tosi pahan tulehduksen jälkeen, kun söi pari kuuria ja tippoja siihen. Eläinte sairaudet on aina niin ikäviä, kun toiseen sattuu, muttei se osaa kertoa mikä sillä on.

Sari kirjoitti...

Kiva blogi sinulla, löysin tänne jostain toisesta blogista. Kaunis koti ja voi että, miten söpöliini nöffö teillä! Serkullani on samanlainen nöfföliini ja on kyllä upeannäköinen koira.