maanantai 13. helmikuuta 2012

Viikonlopun kirpputorilöytöjä
Taas on uusi viikko alkanut, eikä töiden alkamiseen ole enää kuin kaksi viikkoa. Nyt pitäisi nauttia ja ottaa kaiken irti näistä kahdesta viikosta, mutta taitaa mennä arkisilla rutiineilla...

Harmi kun ei tänäkään talvena päästy Lappiin hiihtämään, mies kun ei pääse töiden takia. No ehkä sitten ensi talvena. Eihän sitä silti niin pitkälle tarvi mennä, että hiihtämään pääsee, pihalle vaan ja peltoja kiertämään.

Viikonloppuna oltiin mun kotipuolessa Pohjanmaalla ja käytiin lauantaina Kokkolassa kirpputorikierroksella. Mukaan tarttui kaikkea pientä kivaa, kuten keltaharmaat paneeliverhot 1,25€, harmaavalkokuviollinen siisti vaxtuuki 2€, sininen lampunvarjostin 2,50€, vanha kannu 6€ (ei kotimainen) ja tuikkulyhty 3€. Ai että kun on kiva shoppailla kirpputoreilla :)


5 kommenttia:

KoivukujanRiikka kirjoitti...

Hienoja kankaita löytyny :)
voi että mullaki on melkein vierotusoireita, kun en oo päässy käymään kirpparilla pitkään aikaan;)

Eija kirjoitti...

Hyviä löytöjä teit kokkolassa. Mä en olekaan siellä käynyt kirppareilla.

Jos Vaasan ohi ajelette joskus, suosittelen Suvilahdessa olevaa uutta Suvikirppistä. Se on tosi siisti paikka. Siellä on luutuja ja pesuainepulloja myyjille, niiden pitää siivota hyllynsä aina, kun myyntiaika loppuu. Toinen hyvä kirppis on Adam&Ewa, vinkiksi vaan ;)

Heidi kirjoitti...

Täytyypä joskus käydä noilla kirppiksillä ;)

Eeviregina kirjoitti...

Hei.olipa hauskaa kuulla että olet kotoisin Kokkolasta, täältä Suur-Kokkolasta minäkin bloggailen!
Käyn usein Kokkolan kirppareilla ja melkein aina jotain kivaa tarttuu mukaan.
Viimeksi olen löytänyt vanhoja helmitauluja, vanhoja valokuvia, verhoja
ja ruotsalaisia puutarhalehtiä.
Kerro jos siellä etelämmässä on jotain huippuhyviä kirppareita, tykkään käydä niissä ympäri Suomen.
Mukavia helmikuun talvipäiviä!

Heidi kirjoitti...

Eeviregina: Moikka. Itseasiassa en ole Kokkolasta vaan naapurikunnasta kotoisin, mutta Kokkola on hyvin tuttu kaupunki meikäiselle :)

Aika paljon ollaan kirppareita kierrelty ympäri Suomea. Porissa on esim. Hyllymeri, Superkirppis ja Harmaalinnan Sisätori/Retrolinna. Ulvilassa on Friitalan löytötori. Niissä kannattaa poiketa jos Porispäin liikkuu.

Mukavia talvipäiviä sinnekin!