keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kukkia ja vaaseja


Käytiin eilen Terras ostamassa puulistoja ja lämpöpatteri eteiseen. Samalla oli tietty pakko saada vähän kukkia kotiin, ostin valkoisia tulppaaneja ja kimpun keltaisia neilikoita. En sit koskaan ole ostanut neilikoita kotiin, aikasemmin en ole pitänyt niistä, mutta nyt en voinut jättää niitä kauppaan.

Tarttis mennä vaasiostoksillekin. Jospa kirpputorilla tulisi vastaan sopiva/sopivia, eli tarttis olla kapeahko ja aika korkea, pidemmille leikkokukille. Siskokin ihmetteli viimeksi, kun meillä oli, että eikö mulla ole vaaseja, no ei ole... Hän on oikein vaasien ja lasipurnukoiden kerääjä (kukkakaupassa kun on töissä ollut paljon).

Yllä olevan violetin vanhan vaasin ostin joskus kirpputorilta, matalahko malliltaan. On mulla kannuja ja muita leveitä purnukoita, jotka sitten sopivat paksummille kimpuille, esim. luonnosta poimitulle kukille. Oi tulikin ikävä kevättä ja kesää, kun kukista oli juttua... No eiköhän se kevät sieltä ajallaan tule. Nautitaan nyt talvesta ja pakkasista.


1 kommentti:

Eija kirjoitti...

Hieno hyllykkö ja hyvin olet osannut asetella vaaleita ja harmaata, rauhallinen tunnelma. Mä en tahdo osata ostaa ja sisustaa noin hyvin kokonaisuuksia. Mä aina sorrun johonkin värikkääseen tai tummaan ja sitten meillä onkin aika värikästä ;)