keskiviikko 31. elokuuta 2011

Uusia hankintojaTänään on vapaapäivä töistä, joten päätimpä lähteä shoppailemaan. Oikeastaan piti viettää vapaapäivä kotona siivotessa ja maalatessa, mutta eilen kun töistä lähdin niin ajattelin poiketa Rautiassa kaakeleita katsomassa. Sieltä löytyi muutama kiva malli ja kyselin myyjältä voinko ottaa "kotisovitukseen" ja sehän passas. Lupasin palauttaa seuraavana aamuna kun töihin ajelen. Kotiin ajellessa tuli tietty sit mieleen että mullahan on se vapaapäivä huomenna... No, enpä saanut tänä aamuna kovinkaan myöhään nukkua, kun piti mennä viemään niitä kaakeleita takaisin. Eipäs se haitanutkaan, pääsimpä sit samal reissul käymään semmosissa liikkeissä, mihin on pitänyt mennä mutta ei ole ehtinyt töiden takia.

Eli ajelin naapurikaupunkiin Ulvilaan, jossa sijaitsee muutama kiva liike. Kävin Villa Sallassa, josta ostin House Doctorin lasikuvun. Jotenkin turhamainen, mutta ihan kivan näköinen ja saahan sinne alle herkullisia leivonnaisia tai sitten niitä helmihyasintteja, josta Tiinan kanssa töissä puhuttiin ;D

Kävin myös Sagan-sisustusliikkeessä, sieltä ei tarttunut mitään mukaan. Vieressä oli myös Maria Drockilan kynttiläpaja, sieltä ostin kolme hopeaväristä suojaruukkua alesta -70%. Yksi iso ja kaksi pienempää maksoi alennuksineen yhteenä vajaa 8 euroa.


Tässä sitten kuva vanhoista tuoleista, jotka ostin viikonloppuna kirppitorilta Loviisasta, kympin kappale maksoin niistä. Tykkään niiden harmaasta väristä. Oltiin siellä Loviisan Wanhat Talot-tapahtumassa. Alla olevassa kuvassa näkyy yläkaappien nupit, jotka ostin Porvoon Wanhan rautakaupan myyntipisteestä LWT-tapahtumassa. Nupit ovat vähän tummemmat kuin alakaapin vetimet, mutta eipähän se haittaa.

Niin ja muuten tilasin sitten ne laatat välitilaan. Semmoset mattavalkoiset 10x30cm, tiililadonnalla laitetaan ne seinään.


1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Mitä löytöjä! Toi kupu on ihana, taas sain yhden syyn lisää hankkia sellasen, kun kotiin tullessa huomasin Vernerin silpunneen leipäpussin ja maistaneen kaikkia viipaleita. Ja mulla tietysti kiljuva nälkä eikä kaapeissa mitään. No sain mä sieltä kaks syömäkelposta palasta sitten.

Nupit on kivat, samoin nuo tuolit! Huomiseen!