torstai 2. joulukuuta 2010

JOULUVALOJAPitkän odottelun jälkeen saatiin sähköt maalle. Tietenkin virittelin jouluvaloja melkein joka ikkunaan ja fiilistelin. Selasin joululehtiä ja join puuhellalla lämmitettyä glögiä. Hain myös metsästä kuusen ulko-oven viereen ja laitoin siihen valosarjan. On se hienoa kun voi kävellä vain muutama kymmen metriä niin on metsässä, ei tarvinut kaukaa raahata kuusta ja vielä tietenkin omasta metsästä!

Suunniteltiin eilen myös väliaikasta keittiökaapistoa. Mies teki sinne jo tiskipöydänrungon puusta, allastaso saatiin anopilta, siitä tulee ihan kiva, kunhan saan verhoiltua kankaalla pöydän sivut. Taloon ei vielä tule vettä, joten puhdas vesi joudutaan tuomaan sinne ja likavesi menee altaasta saaviin. Vähän on alkeelliset oltavat mutta eiköhän pärjätä. Tuotiin sinne myös laatikosto keittiövälineille. Sitten meillä on semmonen Ikeasta ostettu pöytä/saarreke, jossa on rosterijalat ja hyllyt, kansi valkoinen, se passaa sinne mainiosti. Jääkaappi ja mikro lisätään vielä siihen linjaan ni eiköhän saada toimiva keittiö. Enemmän laskutilaa kun meidän nykyisessä keittiössä... Hyvä niin. Laitan kuvaa kun saadaan vietyä kyseiset kalusteet sinne.

Viikonloppuna päästään sitten jo tapetoimaan keittiön seiniä, jippii! Hioin ja pohjamaalasin seinät eilen, toivottavasti on tarpeeksi tasasta pintaa ettei lopputulos näytä huonolta... Ei olla ennen käytetty saumanauhaa seinälevyjen saumakohtiin, jännittää nyt että erottuuko ne sieltä tapetin alta hirveästi. No sepä nähdään sitten kun tapetit on seinässä...

Ei kommentteja: