keskiviikko 29. joulukuuta 2010

HM


Selailin HM:n sivuja, ihania keväisiä uutuuksia tullut myyntiin. Tilasinkin jopa kaikkea kivaa, aletuotteita ja normaalihintaisia... Kuvissa ihania lakanoita, tyynynpäällisiä ja muuta, joita himmaan. Kunpa raaskisi ostaa pellavaiset pussilakanat, mutta hintaa on kuiteskin aika reilusti, vaaleanturkoosit ois kivat... Ja sitten lisäksi röyhelöreunaset harmaat tai ehkä lilat tyynyliinat.

Pistin tilaukseen muutaman koristetyynypäällisen, mm kuvassa oleva valkoinen röyhelöpäällinen. Sen lisäksi oli alessa vaaleanvihreä/mintunvihr röyhelötyynynpäällinen, se oli pakko kans klikata ostoskoriin. Sitten uuteen sänkyyn piti tietty tilata lakanoita, eli valkoisen reunuslakanan ja parit sijauspatjan muotoonommellut lakanat. Sitten kuvassa oleva ihana porkkanakeittiöpyyhe oli pakko myös saada. Kantsii käydä selailemassa kyseisiä sivuja jos haluaa päästä rahasta eroon.........

1 kommentti:

Kukkahattuneiti kirjoitti...

Voi eeeeeeiiii! Minä olin hyvin tietämätön vielä hetki sitten... Ihmettelin tätä lukiessani, että mikä ihmeen HM. Että H&M:lläkö kodintavaroita... Ja sitten menin googlamaan, jamuistinkin HM HOMEsta kuulleeni.. Kukkaro alkoi itkemään laukun pohjalla kun kuvat avautui, aiiiivan ihania!