sunnuntai 31. lokakuuta 2010


Eilinen oli mukava päivä. Isännällä oli asiaa Tampereen seudulle ja se tiesi sitä, että luvassa oli käynti mm. Ikeassa, Bauhausissa ja kirppareilla. Ikeassa katteltiin keittiökaappeja. Tiedän suurinpiirtein mimmoset haluan, mutta että miten saa mallattua kaapit hyvään järjestykseen, tietty vesipiste ja hella määrää aikalailla järjestyksen. Huonekalujakin katteltiin, himmasin kaikenmoisia kaappeja ja vitriinejä. Mutta mukaan ei onneksi tarttunut mitään isoa ja kallista, lähinnä pientä tilpehööriä, kuten esim. tuoksukynttilöitä, jotain joulukoristeita, ainiin, ostin verhotangot olohuoneen/tuvan ikkunoihin.
Kirppareilta tein kivoja löytöjä, esim. pöytävalaisimen 3€ (Ikeassa 29) ja jalallisen valkoisen kakkulautasen 1€.
Bauhausissa katteltiin lähinnä puutavaraa, helmipaneelia tarttis saada, eikä siellä sitä tietenkään ollut. Täytyy hankkia sitä jostain paikallisesta puutavaraliikkeestä.

Tänään saatiin maalla tuvankaton valehirsi paikalleen, tarvii joku päivä käydä maalamassa  se valkoiseksi. Keittiössä oli hieno kävellä sukkasillaan valmiilla lattialla. Vein sinne pari räsymattoa, tuli heti paljon kodikkaampi tunnelma. Leivinuunissa lämmitettiin kirjolohikiusaus ja jälkkäriksi syötiin piparkakkuja. Lyhdyissä paloi kynttilät, tuli niin jouluinen fiilis taas. Sain muuten kitattua seinätkin, niinjuu, eilen löysin myös tapetit keittiöön! Ja vielä alekorista, 9,90€ rulla. Täydellistä tapettia, just semmosta mitä olin jossain kattonut, mutta värit ei ollut sopivat, mutta ny on! Eli vaaleanharmaa tausta, tai valkoisenharmaa, jossa aika isot köynnöslehtikuviot vähän tummemmalla harmaalla. Laitan myöhemmin kuvia.

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Oijoi, miten hyvältä kuulostaa... Kuvia kuvia!!! :D