sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Keittiön seinä
Olen niin iloinen! Saatiin viikonlopun aikana tehtyä yksi keittiön seinä toista maalauskertaa vaille valmiiksi. Kauan ollaan pähkäilty mitä paneelia/lautaa laitetaan ja eikun alettu pistään kiinni sitä mitä oli valmiiksi, eli höylättyä ponttilautaa. Tänään maalasin pinnan Uulan munamatalla. Tähän seinään tulee keittiökaapit sitten joskus. Nyt on ongelmana että mitä muihin seiniin laitetaan. Tällä hetkellä niissä on vaakasuora raakalauta. Semmonen idea käyny mielessä että vain maalaisi ne ja sillä sipuli. Mutta varmaan hankala pitää puhtaana..? Yksi vaihtoehto on laittaa raakalaudan päälle helmipaneelit pystysuuntaisesti, jotka maalaisin tietty vaaleaksi. Lattia käsitellään tummanruskeaksi Osmon lattiavahalla. Kuvat ovat aika huonolaatuisia kun ovat kännykällä otettu.

3 kommenttia:

tina kirjoitti...

Ettekö meinaa tapetoida mitään keittiön seinää? Vai ymmärsinkö oikein että kaikki ois kokonaan jonkinlaista lautamatskua?

Hedda kirjoitti...

Meillä on ns. kaksiosainen keittiö :) Eli peräosassa on leivinuuni ja sinne tulee ne lauta/paneeliseinät, eli keittiönkaapit tulee sinne. Toisel puolel on puuhella (leivarin takana). Sinne tulee parille seinälle tapetit. Olipas vaikeasti selitetty... Laitan josainvaihees kuvaa keittiökokonaisuudesta :)

tina kirjoitti...

Oke :)