tiistai 7. huhtikuuta 2009
4 kommenttia:

tina kirjoitti...

Mun on myös niin pakko saada toi pinkki kastelukannu! :) Keskiviikkona onpi palkkapäivä... Meille tuli jo kasveja paljon, olen kierrellyt havuhyllyä kuin kissa kuumaa puuroa. Hirveä tarve olisi jo päästä tositoimiin!

tina kirjoitti...

Tuun lauantaina moikkaa teitä avajaishulinaan :) Meil on tänää. Glups. Meen vast kolmeen. Onkoha paljon porukkaa...

Hedda kirjoitti...

Mitäs kivaa oot jo ostellut taimihyllyist? Mul tarttu mukaa kotiin 2 tosi komiaa isoa kartiomarjakuusta, mustaselja black lace, pari valkosta särkynyttäsydäntä. Kärhöt himmais kans, mm. Hagley hybr. Taas se hulluus alkaa, ostan vaik ei ole valmiiksi mietittyä paikkaa mihin istuttaa....

tina kirjoitti...

Olen ostanu tosi vähän mitään. Terrasta en oo ostanu kasveja ollenkaan. Kävin tänää multikses ja ostin sieltä kuus sinilaakakatajaa. Prismasta ostin huvimajan kuulasmarjan isän ja äidin pihaan. Istutin sen jo ja kolme katajista omalle pihalle. Kolme jäi porukoille vielä odottelemaan paikkaansa. En tiedä yhtään mihin laittaisin :) Kärhöt himottais, varsinkin kaikki punaset. Pikkutalviota, varjoyrttiä, erilaisia katajia ja 'Kirjailija' on myös pakko saada. Huomenna ostan luumupuun tonne meidän takapihalle. Olis ihan jees jos voittais lotossa :P on niin paljon mitä haluaisin.