keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Nordiska Trädgårdar 2013


Takana on onnistunut reissu Tukholman Nordiska Trädgårdar-messuille. Kierreltiin siellä kolmisen tuntia ja hienoa oli. Jonkun verran tuli shoppailtua, mm. jouluruusun kukkivan taimen ja peltiruukkuja. Onnistuttiin yllättämään systeri, joka oli siellä työpaikaltaan töissä. Ideoita sieltä sai ihan kivasti ja tietty kauhea hinku saada kasvihuone, 

Messujen jälkeen ajettiin Kungens Kurvaniin shoppailemaan, käytiin mm. Zetaksen puutarhakeskuksessa. Se oli tosi upea paikka, harmi vaan kun en kuvia sieltä ottanut. 

5 kommenttia:

Kukkahattuneiti kirjoitti...

Vautsi mitä kuvia! Minä päivänä siellä olitte, kun oot noin onnistuneita saanut? Me oltiin lauantai-aamulla, ja en kyllä saanut oikein mitään kuvattua surkealla kamerallani! :D oli niin paljon jo porukkaakin liikkellä...

Heidi kirjoitti...

Oltiin kans lauantai-aamulla, heti kun aukes yhdeksältä. Sillo ei viel hirveetä ryysistä ollu, mut alkoi oleen sit yhentoista jälkeen jo aika tungos.

Ilona kirjoitti...

Heippa hei, en löytänyt sähköpostiasi olisitko laittanut minulle viestiä ilonapietilainen@suomi24.fi
Ilona

Jenni kirjoitti...

Nyt tiedän varmasti haluavani tuonne messuille ensi vuonna. Tänä vuonna pääsivät yllättämään, enkä millään ehtinyt. Voi, kyllä ne ruotsalaiset osaavat.

Eija kirjoitti...

Kaunis kasvihuone, erilainen kuin mitä meillä yleensä myydään. Kyllä mäkin varmaan jossain vaiheessa innostun lasihuoneesta, kun tuo muovihuone alkaa tympimään. Tuollaisen lasipalatsin ottaisin kyllä hetikin tontille, jos saisin ;)