tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kuulumisia


Pelargonia 'Mary'Onpas siitä aikaa kun tänne jotain juttua laitoin. Aiheet ollu aika vähissä, mutta eiköhän se tästä taas kun kevät kunnolla koittaa ja lumet sulaa, puutarhakausi se inspiroi valokuvaamaan. 

Töissä on hommaa riittänyt ja parin päivän päästä saadaankin jo puutarhamyymälä avattua. Toivotaan sitten vaan ilmojen lämpenemistä että saadaan puutarhakausi kunnolla alulleen. 

Viikonlopuksi olisi tiedossa reissu Tukholmaan Nordiska Trädgårdar-messuille. En ole aikaisemmin siellä käynyt, joten innolla odotan reissua :0) 

5 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Mukavaa Tukholman reissua! Olen kerran käynyt siellä messuilla ja nähtävää kyllä riitti. Monilla suomalaisilla oli sellainen vanhusten käyttämä perässä vedettävä kauppakassi, jossa oli helppo kuljettaa ostoksia. Ensikertalaiseni itselläni ei ollut mukana mitään kasseja, mutta seuraavaksi, kun menen niin aion kyllä ottaa.

Siemenperunaakin sieltä sai ostaa jos jonkinmoisia lajikkeita.

Hassua, kun osuvat samalle viikonlopulle nuo ja Helsingin kevätpuutarha messut.

Tänä vuonna aion tutustua tuohon kotimaiseen tarjontaan.

Tiina kirjoitti...

Mtäääh, lähdetkö sinne?? Nyt oon kyllä aika kade.... Onnistuneita messuja ja mukavaa reissua! :)

Heidi kirjoitti...

Outi: Kiitos! Aika kätevä ois siellä semmonen perässä vedettävä kauppakassi, varmaa tulee ostettua sieltä kaikenmoista.....

Tiina: Juu sinne mennää :) Isännän idea oli ja hyvä idea olikin, kun mulla sattui olemaan vapaa viikonloppu. Mennää omalla autolla, niin ei olla riippuvaisia muiden aikatauluista. Samalla testataan uusi Viking Grace :)

Karolina kirjoitti...

Nautihan Tukholman messuista, katseltavaa riittää!!! Me oltiin viime keväänä. Ostin pelsrgoneja ja kaikkea ihanaa sisustus tavaraakin olisi löytynyt puutarhaan jos vaan ei ois ollu lentokoneella liikkeellä.
Minä olen menossa Helsinkiin messuille, kivaa!!

Eija kirjoitti...

Hyvät messureissut !
Kivan näköinen juuttipussukka ;)