lauantai 21. tammikuuta 2012

Pientä muutosta


Kellon alapuolelle laitoin taulun, jossa ei siis ole tapettipalaa, vaan jostain mainoslehtisestä leikattu tapettikuva. Viereen laitoin mustan koukun, jossa tällä hetkellä viherkasvi.


Keittiössä siirsin ikkunan alta työpöydän poikittain. Nyt se on mielestäni tosi kivasti tuossa ja ikkuna tulee paremmin esiin. Tavaroita saa nyt molemmin puolin otettua alahyllyiltä. Uunin käyttöäkään se ei mitenkään hankaloita.  Ruokapöytä/saarreke on nyt vähän ylimääräisenä tässä, katotaas mihin sen keksin laittaa. On se kiva kun välillä välähtää.


Tässä nojailee ovenympäryslistat, jotka on tulossa keittiöön ja olohuoneeseen. Listat on vanhat alkuperäiset, joista poistettiin maali maalinpoistolaitteella (Speedheaterilla). Eli laite kuumentaa ja pehmentää maalin, joten se on helppo raaputtaa pois.


6 kommenttia:

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Mukavannäköistä siellä! Tommosen speedheaterin mäkin haluan, onko kallis masiina?

Eija kirjoitti...

Taso on varmaan käytännöllisempi, kun se on poikittain ja huone tulee eri näköiseksi, kun ei kaikki huonekalut ole seinän vieressä :) Hyvä oivallus kyllä :)

Onko muuten noi 2 ruukkua, joissa on amaryllikset, arabian tuotantoa? Mun lapsuudenkodissa oli samanlainen ruukku ja mua on harmittanut jälkikäteen, kun en ymmärtänyt ottaa sitä talteen itselleni. Olin silloin niin nuori ja ajattelin arabian astioiden olevan jotain vanhanaikaisia arvottomia kippoja. Niin se aika muuttaa mieltymykset. Onneksi jotain astioita sain myöhemmin äidiltäni muistoksi.

Heidi kirjoitti...

Speedheaterit maksavat nykyään noin 400-500€. On kyl tosi kätevä laite. Sillä ollaan ikkunoitakin käsitelty ja jossain vaiheessa pitäisi väliovistakin maalit poistattaa.

Tuli kyllä keittiöstä käytännöllisempi kun sen tason vaihtoi poikittain ja nyt näkee eri suuntaan, eli olohuoneeseen päin kun siinä työskentelee. Semmonen kiva "karsina" mulle :)

Ruukut on arabian voipyttyjä, vai mitä onkaan virallisesti, mummulta perittyjä.

AnnaW kirjoitti...

Kivalta näyttää keittiön uusi järjestys! Tykkään kovasti tuosta "lautashyllystä", sellaista olen itsekin hakenut. Ei ole sopivaa tullut vastaan, kun haluaisin aika ison ja mieluiten vanhan. Saattaapi olla, että pitää itse tehdä :)

Heidi kirjoitti...

AnnaW: Mäkin etsinyt vanhaa lautashyllyä, ei niitä oikein tahdo löytyä, varsinkaan pientä joka mahtuis meidän keittiöön. Eli tyydyn nyt toistaiseksi Elloksen versioon :)

Suunnitelmissa ois ite rakentaa just esim. lautashylly, naulakoita, hattuhyllyjä, avohyllyjä, kunhan vain saisi hankittua höylättyä puutavaraa. Ei olis paha homma, kun kattoo kuinka yksinkertaisesti semmoset on tehty.

Lovviisa kirjoitti...

Kaunis lautashylly...Tuo musta väri alakanut niin kiinnostammaan. Teillä hurmaava pihapiiri, kattelin tuolla etellisessä postauksessa :)